Keski-Suomen Tekniikan ja Erityisalojen Ammattilaiset ry

Tervetuloa KTL Keski-Suomen sivuille.

 

Keski-Suomen Tekniikan ja Erityisalojen Ammattilaiset ry (entiseltä nimeltään Kuntien Teknisten Liitto Keski-Suomen yhdistys ry) perustettiin Jyväskylän klubilla 22.10.1974. Perustamiskokouksessa oli läsnä yhteensä 15 henkilöä ja liiton edustaja Esa Koivumäki Turusta toimi kokouksen puheenjohtajana. Kokouksessa valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi Armas Oksiala ja yhdistyksen johtokuntaan valittiin: Terttu Rautio (nykyisin Panula), Marja Nieminen, Ossi Klemi, Rainer Hiilesniemi sekä varalle Marja Kinnunen ja Auli Lehtonen. Yhdistyksemme jäsenmäärä oli 117 henkilöä 31.12.2019.

 

Yhdistyksen toimialueena ovat Keski-Suomen maakunnan sekä Etelä-Savon maakunnan Mikkelin seudun alue. Jäsenistö koostuu teknisten ja erityisalojen ammattilaisista kuten viheralan, puhtauspalvelualan, ruokahuoltoalan ja muiden alojen esimies- ja suunnittelutehtävissä sekä erikoisammateissa olevista virka- ja työsopimussuhteisista henkilöistä. Jäsenet työskentelevät pääasiallisesti kuntia, kuntayhtymiä, valtiota, ja seurakuntia palvelevien virastojen ja laitosten, osakeyhtiöiden ja säätiöiden palveluksessa.

 

Yhdistyksen päätehtävänä on jäsenistön edunvalvonta. Neuvottelujärjestö JUKO:n pääluottamusmiehet ja luottamusmiehet vastaavat paikallisesta edunvalvonnasta.

 

Yhdistyksen puheenjohtaja Timo Mattila kertoo mielellään lisää yhdistyksemme toiminnasta ja opastaa jäseneksi liittymisessä.

 

Ajankohtaista:

 

Yhdistyksemme vietti kulttuuri- ja gastronomisen elämyksen vuosikokouksen yhteydessä 8.2.2020. Aloitimme kulttuurielämyksellä Jyväskylän kaupungin teatterissa Tämä on ryöstö esityksellä. 


Teatteriesityksen jälkeen kokoonnuimme Kissanviikset ravintolaan pitämään vuosikokoukseen ja ruokailemaan. Vuosikokouksessa käsittelimme sääntöjen 10 § asiat. Puheenjohtajaksi valittiin Timo Mattila. Hallituksen jäseniksi valittiin Markku Mononen, Sirpa Väyliö, Mikko Tahvanainen ja Kari Saari. Varajäseniksi valittiin Seppo Kangasniemi ja Martti Häkkinen.


Vuosikokouksen jälkeen nautimme gastronomisen makunautinnon Kissanviiksien antimia nauttimalla. Vanha kissaravintola ei petä koskaan. 


Hallituksen kokouksessa pandemiasta johtuen vasta. 3.9.2020 valittiin hallituksen toimihenkilöt: varapuheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja sekä tiedotus- ja jäsensihteeri.

 

Sivu on päivitetty 15.11.2020. 

Timo Mattila