KTL Satakunnan Yhdistys ry

Tervetuloa KTL Satakunnan Yhdistys ry:n ikiomille kotisivuille. Olemme vanha (s.1947) muttemme vanhoillinen yhdistys, jonka päätehtävänä on jäsenistön edunvalvonta.  Jäsenistö koostuu Tekniikan ja erityisalojen ammattilaisista. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Satakunta ja jäsenmäärä oli 27.11.2020 yhteensä 50. Toivotamme kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi yhdistyksemme.

Nuorekas ja aktiivinen Satakunnan yhdistys osallistuu omien aktiviteettien lisäksi valtakunnallisiin tapahtumiin ja tarjoaa sekä omien, että keskusjärjestön neuvottelemien etujen lisäksi jäsenistölleen vankkaa paikallista työelämän tuntemusta sekä kattavan luottamusmies verkoston. Paikallisesta edunvalvonnastamme vastaa JUKOn valveutuneet pääluottamusmiehet.

Puheenjohtajamme Pirjetta Sipiläinen-Salo kertoo mielellään lisää yhdistyksestämme ja neuvoo jäseneksi liittymisestä.

Tekniikan ja Erityisalojen Ammattilaiset KTL ry

Tekniikan ja Erityisalojen Ammattilaiset KTL ry:llä on 18 alueellista jäsenyhdistystä ja kaksi ammattialakohtaista yhdistystä, jotka kattavat koko Suomen. Liitto on perustettu vuonna 1946.

Jäsenmäärä oli  31.12.2019 yhteensä 2308.

Liiton varsinaisia jäseniä voivat olla kuntia, kuntayhtymiä, valtiota ja seurakuntia palvelevien virastojen ja laitosten, osakeyhtiöiden ja säätiöiden virka- ja työsopimusuhteisten henkilöiden muodostamat rekisteröidyt yhdistykset tai rekisteröityjen yhdistysten muodostamat rekisteröidyt liitot, joihin kuuluvat henkilöjäsenet ovat:

  • vastuullisisssa asiantuntijatehtävissä teknillisen tai muun erikoiskoulutuksen saaneita

  • vastuullisissa teknisessä tai siihen rinnastettavassa tehtävässä

  • muita vastuullisissa teknillisissä tehtävissä toimivia teknillisen koulutuksen saaneita tai erikoiskoulutettuja.

Liittomme kuuluu KTK Tekniikan Asiantuntijat ry:n, joka on AKAVAN jäsenliitto

KTL Satakunnan edut

SATAKUNNAN MUSEO ja Museon avain  aukaisee ovet ilmaiseksi jäsenille seuralaisineen   Satakunnan Museoon, kuten myös sen ylläpitämiin museoihin jäsenkorttia esittämällä:

Katso myös Museon avain-edut mikäli haluat opastusta tai kokoustilaa.


AKAVAN JÄSENETU-UUTISIA

Käy tutustumassa Akava-yhteisön henkilöviestistä `Nytistä´ mitä Member+ palvelu tarjoaa akavalaisten liittojen jäsenille ja kirjaudu palveluun nähdäksesi etusi.

 

Tapahtumia


KEVÄTKOKOUS 2020

KTL Satakunnan sai lopulta pidettyä pandemian siirtämän kevät- ja hallituksen kokouksen 31.8.2020 Satakunnan Vihertietokeskuksessa.


TULEVAISUUSRISTEILY 1.2.2020

KTL Satakunnan Yhdistys ry, KTL:n Rauman Yhdistys ry ja Sastamalan Seudun  ja Tekniikan  ja Erityisalojen Ammattilaiset KTL ry kokoontuivat risteilylle luotsaamaan paikallisyhdistyksiä tulevaisuuteen. Luotto tulevaisuuteen oli vankkumaton, joten risteily oli varattu ainoastaan Turku-Maarianhamina-Turku välille. Kotiintuomisina syntyi päätös tiivistää yhteistyötä, pitää selkä suorana ja katse eteenpäin.

Mietteliäitä-1.jpg

Rauman ja Sastamalan edustajat mietteliäinä, mutta toiveikkaina.