Pääkaupunkiseudun Tekniikan ja Erityisalojen Ammattilaiset KTL ry

Yhdistyksemme on perustettu 11.7.1946. Yhdistyksemme on jäsenenä Tekniikan ja Erityisalojen Ammattilaiset KTL ry:ssä. Yhdistyksemme toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu. 1.5.2022 jäsenmäärämme oli 346.

Jäsenkehitys 2021.pdf

Yhdistyksemme jäseniä voivat olla kuntien, kuntayhtymien, valtiota ja seurakuntia palvelevien virastojen ja laitosten, osakeyhtiöiden ja säätiöiden virka- ja työsopimusuhteiset  henkilöt. jotka ovat:

  • vastuullisissa asiantuntijatehtävissä teknillisen tai muun erikoiskoulutuksen saaneita
  • vastuullisissa teknisessä tai siihen rinnastettavassa tehtävässä
  • muita vastuullisissa teknillisissä tehtävissä toimivia teknillisen koulutuksen saaneita tai erikoiskoulutettuja.

Jäsenyhdistysten jäsenten ammattiryhmiä ja nimikkeitä ovat suunnittelijat, hortonomit, laborantit,  suunnitteluavustajat, kartoittajat, erityishuollon ja kuntoutusalan toimihenkilöt, esimiestehtävissä pelastushallinnossa, viher-, liikenne-, ruokapalvelu-, kiinteistö- ja puhtauspalvelualalla sekä muilla vastaavilla aloilla toimivat.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan aktiiviseen toimintaan tai ihan vain jäseneksi jonka edunvalvonnasta huolehdimme, ota yhteyttä jäsensihteeriimme!

Lisätietoa saat Jäsenyys

Ajankohtaista

Jäsenille ja luottamusmiehille suunnatut tilaisuudet sekä linkkejä ajankohtaisiin aiheisiin.

 

 Tulevia tapahtumia

vuoden 2022 tulevia tapahtumia

  • Luottamusmies/jäsentapahtuma Kallioniemessä 15.6.2022. Ilmoittautuminen 31.5.2022 mennessä yhdistyksen sähköpostiin pktlry(at)gmail.com. Tarkemmat ohjeet tilaisuudesta lähetämme jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiisi.

  •  elokuulle on suunnitteilla mahdollinen jäsentapahtuma yhteisesti Uudenmaan KTL ry kanssa Hyvinkään REDCARPET-festivaaleille 25-28.8.2022. Tämä on siis vasta suunnitteilla.. 

Edunvalvonta

Edunvalvontaa hoidetaan sopimusasioissa liittojen kautta ja paikallisesti osallistumalla JUKO/KTN:n paikallisyhdistysten toimintaan.

Yhdistyksellämme on myös edustajia KTN:n paikallisyhdistysten luottamusmiehinä ja varaluottamusmiehinä.

Lisätietoa saat Jäsenedut

 

Yhdistyksellämme on jo pitkä historia

Yhdistyksemme täytti 75 vuotta 2021. Pitkään toiminnassa mukana olleen Heikki Sippolan kokoama mielenkiintoinen ja tapahtumarikas historiikki löytyy täältä: Yhdistyksen historiaa 1946_2017.pdf

 

Päivitetty 10.5.2022