Pääkaupunkiseudun Tekniikan ja Erityisalojen Ammattilaiset KTL ry

Yhdistyksemme on perustettu 11.7.1946. Yhdistyksemme on jäsenenä Tekniikan ja Erityisalojen Ammattilaiset KTL ry:ssä. Yhdistyksemme toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu. 1.5.2023 jäsenmäärämme oli 423.

Jäsenkehitys 2021.pdf

Yhdistyksemme jäseniä voivat olla kuntien, kuntayhtymien, valtiota ja seurakuntia palvelevien virastojen ja laitosten, osakeyhtiöiden ja säätiöiden virka- ja työsopimusuhteiset  henkilöt. jotka ovat:

  • vastuullisissa asiantuntijatehtävissä teknillisen tai muun erikoiskoulutuksen saaneita
  • vastuullisissa teknisessä tai siihen rinnastettavassa tehtävässä
  • muita vastuullisissa teknillisissä tehtävissä toimivia teknillisen koulutuksen saaneita tai erikoiskoulutettuja.

Jäsenyhdistysten jäsenten ammattiryhmiä ja nimikkeitä ovat suunnittelijat, hortonomit, laborantit,  suunnitteluavustajat, kartoittajat, erityishuollon ja kuntoutusalan toimihenkilöt, esimiestehtävissä pelastushallinnossa, viher-, liikenne-, ruokapalvelu-, kiinteistö- ja puhtauspalvelualalla sekä muilla vastaavilla aloilla toimivat.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan aktiiviseen toimintaan tai ihan vain jäseneksi jonka edunvalvonnasta huolehdimme, ota yhteyttä jäsensihteeriimme!

Lisätietoa saat Jäsenyys

Ajankohtaista

Jäsenille ja luottamusmiehille suunnatut tilaisuudet sekä linkkejä ajankohtaisiin aiheisiin.

 

 Tulevia tapahtumia

vuoden 2023 tulevia tapahtumia

  • Pikkujoulut 1.12.2023 klo 18:30 Musiikkiteatteri Kapsäkissä. Ilmoittautuminen ja tarkemmat ohjeet pktlry(at)gmail.com. Ilmoittautuminen viimeistään 14.11.2023 klo 19:00 mennessä.

Edunvalvonta

Edunvalvontaa hoidetaan sopimusasioissa liittojen kautta ja paikallisesti osallistumalla JUKO/KTN:n paikallisyhdistysten toimintaan. 

Raideliikenteen esihenkilöt ja asiantuntijat ry (RLEA) on raideliikennealan ylempien toimihenkilöiden edunvalvonnasta huolehtiva yhdistys ja heidän kautta jäsenemme saavat tarvitsemansa avun Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy:ssä. https://rlea.fi/

Yhdistyksellämme on myös edustajia KTN:n paikallisyhdistysten luottamusmiehinä ja varaluottamusmiehinä.

Lisätietoa saat Jäsenedut

 

Yhdistyksellämme on jo pitkä historia

Yhdistyksemme täytti 75 vuotta 2021. Pitkään toiminnassa mukana olleen Heikki Sippolan kokoama mielenkiintoinen ja tapahtumarikas historiikki löytyy täältä: Yhdistyksen historiaa 1946_2017.pdf

 

Päivitetty 28.10.2023